Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Kaapisto-ovien maalausta


Kaapistosi ovet ovat kuluneet ja nuhjuiset, mutta kaapistojen rungot olisivat vielä ihan hyvässä kunnossa? Keittiö remontin ei aina tarvitse meinata koko kaapistojen uusimista. Monesti riittää ovien, listoen ja avohyllyjen maalaus.

Meiltä löytyy apu! Maalaamme vanhat kalusteovesi haluamallasi sävyllä. Maalaamme ovet ruiskulla 2-komponentti maalilla (teollisuusmaali). Eli emme maalaa asiakkaiden maaleilla, teollisuusmaaleja ei myydä kuin alan yrittäjille. Huom! Myös mdf-ovet voi maalata.

TÄÄLTÄ löydät juttua kaapisto-ovien maalauksesta!

Ovia maalattaessa kunnon pohjatyöt ovat avain laadukkaaseen lopputulokseen. Keittiön oville tehdään aina ensin rasvanpoisto. Oikaista ei saa tai maali hylkii. Joissakin harvoissa tapauksissa puiset ovet luovuttaa maalauksen jälkeen jotain mitä vuosien saatossa itseensä imenyt, tätä ei voi etukäteen ennakoida.
HUOM! Kalvojen päälle emme maalaa. 


Pitäisikö samalla vaihtaa kaapistojen vetimet? Nekin löydät samalla meiltä. Valikoimaa löytyy nupeista pitkiin vetimiin. Tuiki tavallisista moderneihin. Kantikkaista pyöreämpi linjaisiin. Rosterista muoviin. Valkoisesta mustaan. Erottuvista huomaamattomiin aina ruokailuvälineisiin. Vedinvalikoiman näet kokonaisuudessaan nettikaupan puolelta. Valikoima vaihtuu aika ajoin.


HUOM! 
Mitä hintatiedustelussa hyvä olla:
  • kuvat ovista sähköpostiimme auttavat tarjousta hinnoiteltaessa, näemme minkä tyylisistä ja kuntoisista ovista on kyse- joissakin ovissa on paljon uria jotka käsin hiottavia
  • ovien ja laatikostojen lukumäärä, mahdolliset listat ym. eli maininta kaikista mitä maalattavaksi tulossa
  • lasi- ja komeron ovien lukumäärä, jos näitä keittiöstäsi löytyy 
  • jos päälle maalattu itse jollain tuotteella esim. vesiohenteisella maalilla jne. Nämä hidastavat meidän työtämme.
  • vaihtuuko ruuviväli
  • uusi sävy vaalea vai tumma
Näillä  päästään hyvään alkuun.

Valitettavasti töistämme ei saa kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen saa vain KOTONA tehdyistä töistä. 

Ethän merkkaa ovia kuten kuvassa -teippi keskelle ovea- vai haluatko teipin kokoisen maalaamattoman pläntin oveesi. Ovet maalataan kummaltakin puolelta. Musta nuoli osoittaa mihin merkkauksen voi tehdä halutessaan, eikä näin hidasta meidän työskentelyä.