Tuoteryhmät

HUOM!

Ennen tilauksen tekoa lue tilausohjeet! Ohjeet löytyvät yläpalkista Verkkokauppa-kohdasta.

Ajankohtaista

Pieni muistutus paikallaan:
Korona ei valitettavasti ole vielä ohi.
Muistutamme asiakkaita omasta vastuusta. Asioittehan liikkeessämme vain terveenä ja ulkomaanmatkojen jälkeen maltatte odottaa karanteenin loppuun. Asiakkainamme on myös riskiryhmään kuuluvia. Haluamme että hekin voivat turvallisesti asioida liikkeessämme. Kuten toivomme myös itse yrittäjinä pysyvämme terveinä ja liiketoiminnan pyörimässä, kuten varmasti kaikkien yrittäjien toiveena on.
Kiitämme!
KULJETUSONGELMISSA suosittelemme yhteydenottoa numeroon
040-7763006 tai
www.easend.fi
Arvoisat asiakkaat;
muistattehan peruuttaa varaamanne ajankohdan mikäli suunnitelmiinne tulee muutoksia- jollekin toiselle tämä ajankohta olisi tervetullut.

Ilmoitelkaa myös jos tarjouskokonaisuudesta jää joitain osia pois.
Saatamme saada mahtumaan jonkun toisen asiakkaan töitä samaan tekoerään. Tekisimme mielellämme täysiä pintakäsittelyeriä.

Kiitos!

Yhteystiedot

P. Hietamäen Entisöinti
Koskentie 5
61460 Hanhikoski
entisointi@hietamaki.fi

Avoinna
ma-pe klo 6.30-16.30


Muulloin sopimuksen mukaan, sovithan asiasta etukäteen Pasin kanssa -Kiitos!

Huonekalu tiedustelut;
Pasi Hietamäki
p. 0400 297 113

Hela tiedustelut;
Mari Hietamäki
p. 040 839 5733

Uusimmat kuvat

Aalto baarijakkara
Yöpöytä
Nojatuoli
Pöydät

Uusimmat

Kulmaprofiili4mm vahvuisille välitilalevylle soveltuva alumiininen (anodisoitu) kulmaprofiiliLue lisää »
Jatkoprofiili4mm vahvuisille välitilalevylle soveltuva alumiininen (anodisoitu) jatkoprofiiliLue lisää »
Päätyprofiili4mm vahvuisille välitilalevylle soveltuva alumiininen päätyprofiili (J-lista). AlumiiniprofiilinLue lisää »
Kiinnitysmassa 290mlValkoinen Parabond kiinnitysmassa 290ml. Testattu DL- Chemicalsin valmistama myrkytönLue lisää »
Harjattu alumiiniHUOM! Levyn koko 4x500x2850mm. Yksipuolinen. Harjattu alumiini. Toinen puoli rosteri-lookinLue lisää »

Satunnainen kuva

Komuuti
Klaffipiironki & piianpeili
Pöytä
Senkki
« Takaisin

Kiinnitysmassa 290ml

Valkoinen Parabond kiinnitysmassa 290ml. Testattu DL- Chemicalsin valmistama myrkytön Parabond Construction hybridi-polymeerimassa on käyttäjälleen turvallinen ja soveltuu tartuntaominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti välitilalevyn kiinnitykseen. 

Soveltuvuus: Parabond Construction on erittäin hyödyllinen universaali liimatiiviste, joka soveltuu vaaka ja pystysuorien liitosten tekemiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Liimaus voidaan tehdä ilman esikäsittelyä. Liima soveltuu lähes kaikkien rakennusteollisuuden materiaalien liimaukseen, kuten alumiini, galvanoitu ja ruostumaton teräs, sinkki, kupari, luonnonkivi, betoni, tiili, sementtipinnat, kipsi, lasi, erilaiset synteettiset materiaalit, pinnoitetut materiaalit yms. Esimerkkejä käyttökohteista: -Vaaka- ja pystysuuntaiset liitokset -Halkeamien ja liitosten tiivistäminen -Asuntovaunujen , junavaunujen ja bussien rakenteissa tiivistemassana ja liimana -Ilmastointilaitteiden asennus ja liitokset -Terassit, kylpyhuoneet, keittiöt ym. -Liitokset, joissa joustavuus on tärkeää Parabond Construction ei sovellu: -Liitoksiin kappaleissa , joita käytetään jatkuvasti veden alla -Saumaliitoksiin, joiden leveys tai syvyys <5 mm -Uima-altaisiin ulkona , jotka sisältävät klooria ja liitos sijaitsee jatkuvasti veden alla -Bitumin kanssa (Käytä tähän tarkoitukseen Paraphalt –tuotettamme) -Polykarbonaatin ja polyakrylaatin liimaamiseen ( Käytä Parasilico PL)

 Asennuslämpötila : +5 ° C ja +40 ° C (ei saa asentaa alle +5 ° C) Kestojoustava lämpötiloissa -40 ° C + 90 ° C Ei aiheuta korroosiota metalleille. Sisä- ja ulkokäyttöön, UV- ja säänkestävä. Homevapaa, neutraali, ja
hajuton liima. Sopii materiaalien tiivistämiseen (esim. kaksinkertainen lasi ). Maalattavissa useimmilla vesi - ja liuotinmaaleilla (myös kuivumattoman päälle, 48 tunnin jälkeen pinta on puhdistettava ensin).

Esikäsittely: Liitettävien materiaalien on oltava puhtaita ja pölystä ja rasvasta.
Kuivumisaika: Liitä yhteen liimattavat pinnat niin nopeasti kuin mahdollista, vähintään 15 minuuttia liiman levityksestä . Parabond Construction reagoi hapen kanssa ja kuivuessaan on pysyvästi elastinen ja erittäin vahva liima.


Lujuus: Välittömästi> 0,0013 N / mm ², vahvuus per m² liimapinta> 1300 N (> 130 kg ) 60 minuutin kuluttua> 0,0039 N / mm ², vahvuus per m² liimapinta> 3900 N (> 390 kg) Nahoittuminen: 35 minuuttia 23 ° C ja 50%: R.H.

Roiskeet: Liima, joka ei ole vielä kuivunut, voidaan poistaa Parasilico Cleaner puhdistusaineella. Kuivunut liima pitää poistaa mekaanisesti (lastalla).


 Kosteudenkestävyys: erittäin hyvä 

Tuote: T113635

Hinta:19.50 €