Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kiinnitysmassa 290ml

Valkoinen Parabond kiinnitysmassa 290ml. Testattu DL- Chemicalsin valmistama myrkytön Parabond Construction hybridi-polymeerimassa on käyttäjälleen turvallinen ja soveltuu tartuntaominaisuuksiensa puolesta erinomaisesti välitilalevyn kiinnitykseen. 

Soveltuvuus: Parabond Construction on erittäin hyödyllinen universaali liimatiiviste, joka soveltuu vaaka ja pystysuorien liitosten tekemiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Liimaus voidaan tehdä ilman esikäsittelyä. Liima soveltuu lähes kaikkien rakennusteollisuuden materiaalien liimaukseen, kuten alumiini, galvanoitu ja ruostumaton teräs, sinkki, kupari, luonnonkivi, betoni, tiili, sementtipinnat, kipsi, lasi, erilaiset synteettiset materiaalit, pinnoitetut materiaalit yms. Esimerkkejä käyttökohteista: -Vaaka- ja pystysuuntaiset liitokset -Halkeamien ja liitosten tiivistäminen -Asuntovaunujen , junavaunujen ja bussien rakenteissa tiivistemassana ja liimana -Ilmastointilaitteiden asennus ja liitokset -Terassit, kylpyhuoneet, keittiöt ym. -Liitokset, joissa joustavuus on tärkeää Parabond Construction ei sovellu: -Liitoksiin kappaleissa , joita käytetään jatkuvasti veden alla -Saumaliitoksiin, joiden leveys tai syvyys <5 mm -Uima-altaisiin ulkona , jotka sisältävät klooria ja liitos sijaitsee jatkuvasti veden alla -Bitumin kanssa (Käytä tähän tarkoitukseen Paraphalt –tuotettamme) -Polykarbonaatin ja polyakrylaatin liimaamiseen ( Käytä Parasilico PL)

 Asennuslämpötila : +5 ° C ja +40 ° C (ei saa asentaa alle +5 ° C) Kestojoustava lämpötiloissa -40 ° C + 90 ° C Ei aiheuta korroosiota metalleille. Sisä- ja ulkokäyttöön, UV- ja säänkestävä. Homevapaa, neutraali, ja
hajuton liima. Sopii materiaalien tiivistämiseen (esim. kaksinkertainen lasi ). Maalattavissa useimmilla vesi - ja liuotinmaaleilla (myös kuivumattoman päälle, 48 tunnin jälkeen pinta on puhdistettava ensin).

Esikäsittely: Liitettävien materiaalien on oltava puhtaita ja pölystä ja rasvasta.
Kuivumisaika: Liitä yhteen liimattavat pinnat niin nopeasti kuin mahdollista, vähintään 15 minuuttia liiman levityksestä . Parabond Construction reagoi hapen kanssa ja kuivuessaan on pysyvästi elastinen ja erittäin vahva liima.


Lujuus: Välittömästi> 0,0013 N / mm ², vahvuus per m² liimapinta> 1300 N (> 130 kg ) 60 minuutin kuluttua> 0,0039 N / mm ², vahvuus per m² liimapinta> 3900 N (> 390 kg) Nahoittuminen: 35 minuuttia 23 ° C ja 50%: R.H.

Roiskeet: Liima, joka ei ole vielä kuivunut, voidaan poistaa Parasilico Cleaner puhdistusaineella. Kuivunut liima pitää poistaa mekaanisesti (lastalla).


 Kosteudenkestävyys: erittäin hyvä 

Tuote: T113635

Hinta:19.50 €