top of page

Palvelumme

Kalusteovien
maalaus

Kaapisto-ovien maalaus:

Oviesi ulkonäkö voi muuttua ajan myötä kuluneeksi ja elottomaksi. Me maalaamme vanhat kaapisto-ovesi valitsemallasi sävyllä käyttäen korkealaatuista 2-komponentti teollisuusmaalia.

Huolelliset pohjatyöt ja rasvanpoisto takaavat laadukkaan lopputuloksen. Ainut poikkeus on, että kalvo-ovia emme maalaa.

Vetimien vaihto ja valikoima:

Tarjoamme laajan valikoiman vetimiä – moderneista klassisiin, kantikkaista pyöreisiin, ruostumattomasta teräksestä muoviin, ja väreissä valkoisesta mustaan. Tutustu valikoimaamme nettikaupassa ja löydä täydelliset vetimet keittiöösi.

keittiö entisöity

Huonekalujen kunnostus ja pintakäsittely

Kokemusta meiltä löytyy kaikenlaisista huonekaluista!

Ammattitaitomme ei rajoitu pelkästään kalusteoviin.
Tarjoamme myös huonekalujen kunnostusta alkuperäiseen sävyyn tai päivittämällä sävyn nykyiseen kotiisi sopivaksi, omien mieltymystesi mukaan

Väliovien maalaus

Uudista kotisi ilme väliovien avulla

Ymmärrämme, että väliovien uudistaminen voi elävöittää koko kodin ilmettä. Olipa kyseessä sitten vanhat mäntyovet, ajan myötä tummentuneet lakatut ovet tai antiikkiset, useita maalikerroksia kertyneet ovet, meillä on ratkaisu niiden uudistamiseen.

Maalaus kaikenlaisille oville

  • Eri ovityypit:

    Maalaamme kaikenlaisia väliovia – olivatpa ne laaka-, peili- tai täyspuisia ovia.
     

  • Väri valintasi mukaan:

    Vaikka valkoinen on suosittu valinta, väliovien ei aina tarvitse olla valkoisia. Valitse väri, joka sopii parhaiten sinun kotisi sisustukseen.

oven kunnostus
bottom of page