Ajankohtaista

Pieni muistutus paikallaan:
Korona ei valitettavasti ole vielä ohi.
Muistutamme asiakkaita omasta vastuusta. Asioittehan liikkeessämme vain terveenä ja ulkomaanmatkojen jälkeen maltatte odottaa karanteenin loppuun. Asiakkainamme on myös riskiryhmään kuuluvia. Haluamme että hekin voivat turvallisesti asioida liikkeessämme. Kuten toivomme myös itse yrittäjinä pysyvämme terveinä ja liiketoiminnan pyörimässä, kuten varmasti kaikkien yrittäjien toiveena on.
Kiitämme!
KULJETUSONGELMISSA suosittelemme yhteydenottoa numeroon
040-7763006 tai
www.easend.fi
Arvoisat asiakkaat;
muistattehan peruuttaa varaamanne ajankohdan mikäli suunnitelmiinne tulee muutoksia- jollekin toiselle tämä ajankohta olisi tervetullut.

Ilmoitelkaa myös jos tarjouskokonaisuudesta jää joitain osia pois.
Saatamme saada mahtumaan jonkun toisen asiakkaan töitä samaan tekoerään. Tekisimme mielellämme täysiä pintakäsittelyeriä.

Kiitos!

Yhteystiedot

P. Hietamäen Entisöinti
Koskentie 5
61460 Hanhikoski
entisointi@hietamaki.fi

Avoinna
ma-pe klo 6.30-16.30


Muulloin sopimuksen mukaan, sovithan asiasta etukäteen Pasin kanssa -Kiitos!

Huonekalu tiedustelut;
Pasi Hietamäki
p. 0400 297 113

Hela tiedustelut;
Mari Hietamäki
p. 040 839 5733

Uusimmat kuvat

Emännänkaappi
Kirjoituspöytä
Makapiironki
Aalto baarijakkara

Uusimmat

Kulmaprofiili4mm vahvuisille välitilalevylle soveltuva alumiininen (anodisoitu) kulmaprofiiliLue lisää »
Jatkoprofiili4mm vahvuisille välitilalevylle soveltuva alumiininen (anodisoitu) jatkoprofiiliLue lisää »
Päätyprofiili4mm vahvuisille välitilalevylle soveltuva alumiininen päätyprofiili (J-lista). AlumiiniprofiilinLue lisää »
Kiinnitysmassa 290mlValkoinen Parabond kiinnitysmassa 290ml. Testattu DL- Chemicalsin valmistama myrkytönLue lisää »
Harjattu alumiiniHUOM! Levyn koko 4x500x2850mm. Yksipuolinen. Harjattu alumiini. Toinen puoli rosteri-lookinLue lisää »

Satunnainen kuva

Keittiönkaappi
Petsatut
Kirjoituspöytä
Tuoli
Toimitusehdot;

Päivitetty 17.10.2016

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Tmi P.Hietamäen entisöinti, y-tunnus 1451953-2. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.hietamaki.fi ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: - viitenumeron - pankkitilinumeromme - laskun loppusumman
.

Tuotteiden toimittaminen
Normaali toimitusaika on noin viikko  (huomioithan viikonloput/ arkipyhät, tällöin paketti/kirjelähetykset eivät kulje- tälle mekään emme voi mitään.) Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, saattaa toimitusaika olla pidempi. Tiedotamme tässä tapauksessa asiasta viipymättä.Toimitukset hoidetaan postilla joko kirjeenä tai postipakettina. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Maksutavat
Vaihtoehtoina tällä hetkellä ennakkomaksu -postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Muista käyttää maksaessasi tilausvahvistuksen viitenumeroa osataksemme kohdistaa maksun oikeaan tilaukseen. Mikäli laskua ei makseta seitsemän (7) arkipäivän sisällä katsomme tilauksen peruuntuneeksi.
Postiennakko- nouto lähimmästä postistasi lähetystunnuksella. Postiennakkomaksu 5,30€.
HUOM Pidätämme oikeuden pidättäytyä hyväksymästä henkilön tilauksia (ostokielto). Ostokielto voidaan asettaa esimerkiksi jos asiakas jättää toistuvasti määräaikana lunastamatta tilaamansa lähetykset postista. Toimituskulut lasketaan Itellan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti painoperusteisesti.


Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Tämän voit vaivattomammin tehdä netissä yhteydenottolomakkeella. Ilmoita tällöin tilausnumero, nimesi ja osoitteesi.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: - mahdollinen asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi  ja pankkitilinumerosi - kopio P.Hietamäen entisöinnin tilausvahvistuksesta.
On hyvä varata noin 10 arkipäivää postin kulkua ja rahansiirtoa varten. Jos on kulunut yli kaksi viikkoa siitä, kun olet jättänyt palautuksen postiin, eikä palautus vielä näy tililläsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Palautusosoite:
P.Hietamäen entisöinti, Koskentie 5, 61460 Hanhikoski.
Asiakas vastaa oman palautuksensa postitus kuluista. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Postista noutamattomat tuotteet; Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, vaan tilaus postin toimesta palautetaan meille, perimme palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.
 
Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen entisointi@hietamaki.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
P.Hietamäen entisöinti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
 P.Hietamäen entisöinti sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.