top of page
Nimetön malli (5)_edited.jpg

Toimitusehdot

Toimitusehdot;

Päivitetty 17.10.2016

Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan tuotteita myy Tmi P.Hietamäen entisöinti, y-tunnus 1451953-2. Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen


Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.hietamaki.fi ostoskorin kautta. Tämä siksi että tilaajan kaikki tiedot tulee oikein.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus


Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: - viitenumeron - pankkitilinumeromme - laskun loppusumman. Tämä viesti on automaattinen.

Tuotteiden toimittaminen


Normaali toimitusaika on viikosta puoleentoista viikkoon  (huomioithan viikonloput/ arkipyhät, tällöin paketti/kirjelähetykset eivät kulje- tälle mekään emme voi mitään.) Samoin Posti ei jaa kirjeitä joka päivä. 

Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastosta, saattaa toimitusaika olla pidempi. Tiedotamme tässä tapauksessa asiasta viipymättä. Toimitukset hoidetaan postilla joko kirjeenä tai postipakettina. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Maksutavat


Vaihtoehtoina tällä hetkellä ennakkomaksu -postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Muista käyttää maksaessasi tilausvahvistuksen viitenumeroa osataksemme kohdistaa maksun oikeaan tilaukseen. Mikäli laskua ei makseta seitsemän (7) arkipäivän sisällä katsomme tilauksen peruuntuneeksi.

HUOM Pidätämme oikeuden pidättäytyä hyväksymästä henkilön tilauksia (ostokielto). Ostokielto voidaan asettaa esimerkiksi jos asiakas jättää toistuvasti määräaikana lunastamatta tilaamansa lähetykset postista. Toimituskulut lasketaan Postin kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti painoperusteisesti.


Vaihto- ja palautusehdot


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Tämän voit vaivattomammin tehdä netissä yhteydenottolomakkeella. Ilmoita tällöin tilausnumero, nimesi ja osoitteesi.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: - mahdollinen asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi  ja pankkitilinumerosi - kopio P. Hietamäen entisöinnin tilausvahvistuksesta.
On hyvä varata noin 10 arkipäivää postin kulkua ja rahansiirtoa varten. Jos on kulunut yli kaksi viikkoa siitä, kun olet jättänyt palautuksen postiin, eikä palautus vielä näy tililläsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 
PAKETTIEN palautusosoite:
P. Hietamäen entisöinti

c/o Ylistaron MH/ Postin noutopiste

Kaukolanraitti 4, 61400 YLISTARO

0408395733

KIRJEIDEN palautusosoite (paksuus max 3cm)

P. Hietamäen entisöinti

Koskentie 5

61460 Hanhikoski

Asiakas vastaa oman palautuksensa postitus kuluista. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ilmoitamme tästä sähköpostiinne.

Postista noutamattomat tuotteet; Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, vaan tilaus postin toimesta palautetaan meille, perimme palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.
 
Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen entisointi@hietamaki.fi
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


P.Hietamäen entisöinti käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. P.Hietamäen entisöinti sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

bottom of page